kostkombinering

fordelene ved kostkombinering er:

  • Du får mere energi
  • Din krop bliver udrenset dagligt for affaldssstoffer
  • Dit immunforsvar bliver stærkere
  • Din fordøjelse bliver optimal
  • Din optagelse af næringsstoffer fungerer bedre
  • Du vil gå ned i vægt hvis du trænger til at slanke dig
  • Din hud bliver sundere at se på

 

Proteiner hører til Gruppe A
Animalske fødevarer såsom kød, skaldyr, fisk, mejeriprodukter, hele æg, fjerkræ og sojaprodukter.   

Stivelse hører til Gruppe B
Kornprodukter, kogte/bagte/stegte kartofler og majs, ris og bønner/linser.   

Neutrale fødevarer hører til Gruppe C
Salat og grøntsager, urter, oliven, olier, nødder, frø og avocado.   
Andre fedtrige fødevarer, der også er neutrale, men bør anvendes sparsomt, er: Æggeblomme, fløde, smør, cremefraiche.    

Gruppe A og B bør ikke kombineres ved et og samme måltid. Begge fødevaregrupper kan spises med gruppe C.