kostkombinering
fordelene ved kostkombinering er:
- Du får mere energi
- Din krop bliver udrenset dagligt for affaldssstoffer
- Dit immunforsvar bliver stærkere
- Din fordøjelse bliver optimal
- Din optagelse af næringsstoffer fungerer bedre
- Du vil gå ned i vægt hvis du trænger til at slanke dig
- Din hud bliver sundere at se på
Proteiner hører
til Gruppe A
Animalske fødevarer såsom kød, skaldyr, fisk, mejeriprodukter, hele æg, fjerkræ og sojaprodukter.
Stivelse hører til Gruppe
B
Kornprodukter, kogte/bagte/stegte kartofler og majs, ris og bønner/linser.
Neutrale fødevarer hører til Gruppe C
Salat og grøntsager, urter,
oliven, olier, nødder, frø og avocado.
Andre fedtrige fødevarer, der også er neutrale, men bør anvendes sparsomt, er: Æggeblomme, fløde, smør, cremefraiche.
Gruppe A og B bør ikke kombineres ved et og samme måltid. Begge fødevaregrupper kan spises med gruppe C.
Seneste kommentarer