BYGGRÆS..den grønne mirakel plante. 

"Fra jord- til bord" .. FÅR DU 6 OM DAGEN ?

 

 Dr. Yoshihide Hagiwara, en japansk læge, videnskabsmand, opfinder, farmakolog og iværksætter, sagde: "Byg græs er den eneste vegetation på jorden, der kan levere ernæringsmæssig støtte fra fødsel til alderdom." 

Byggræs har været kendt i mere end 30 år. Det er en af verdens mest næringsrige fødekilde, opdagede den japanske videnskabsmand Dr. Yoshihide Hagiwara, M.D., da han analyserede og kortlagde næringsindholdet i mere end 200 forskellige grønne planter, urter, alger og græsarter. I dag er ung byggræs det mest anvendte kosttilskud i Japan. 

Flere og flere steder kan der læses at kvaliteten af vitaminer/mineraler i en fødevarer afhænger af kvaliteten af den jord de dyrkes i, af den måde dyrene opdrættes, og hvor meget fødevaren har fået af behandling. Dette betyder i dag, for helheden, at fødevaren er dårligere i kvalitet på grund af fremgangsmåden og behandlingsmåden.

Byggræs er basisk og hjælper med at neutralisere den syre, der fremkommer, når vi spiser kød eller fedtholdigt mad. Så værsgo. Et produkt til det travle Danmark, som ikke altid får tygget sig gennem en skål salat. 

1 tsk ( ca. 6 gr. ) svarer til en tallerken fyldt med de mest nærende mørkegrønne grøntsager.

Byggræs kan bruges til at;

- Støtte kroppen med overvækst af candida - svampen

- Løfte humøret

- Støtte og bedre fordøjelsen, der er nemlig mange enzymer i byggræs. og dermed regelmæssig afføring, (Øget væskeindtagelse anbefales )

- Opgradere en bedre syre/base balance – der er blandt andet godt med mineraler i byggræs, der hjælper kroppen i en basisk tilstand

-  Beskytter os mod frie radikaler med dens mange antioxidant

-Nedkæmper bakterievækst

- Neutralisere toxiner

- Udrensende 

- Opkvikkende, så prøv BYGGRÆS i stedet for kaffe, som er meget syredannede 

- Årvågenhed og klarhed i sindet, forbedring af mild depression

- Nedsat lyst til junk fødevarer og mindsker appetitten

- Forbedret ånde og kropslugt

- Hurtigere heling af skader og infektioner

- Forbedring af allergi, astma og emfysem

- Forbedring af hår, hud og negle

- Lindring af senebetændelse,slimsækbetændelse, fibromyalgi og gigt

- Vanddrivende effekt for overskydende væskeophobning

- Lindring af gener af gastritis ( mavekatar), mavesår og pancreatitis ( Kronisk betændelse i bugspytkirtlen) 

- Forbedring forhøjet blodtryk

- Forbedring af diabetes og hypoglykæmi ( lavt blodsukker) 

- Mindskelse af menopausale symptomer ( overgangsalder) og præmenstruelt syndrom

- Fald af toksiske symptomer på kemoterapi

- Understøtter et sundt hjerte-kar-system

- Forhindrer fremkomsten af aldring og rynker

- I Japan, bruges byggræs også som et elskovsmiddel, så det kunne muligvis have en positiv effekt på dit kærlighedsliv. 

- og ikke mindst et VÆGTTAB ! 

Læs her;  http://www.syreogbase.dk/405020942

 

Sådan gør du ; 

Begynd med en teskefuld Byggræs, hæld kold vand op i et glas, strø byggræs i, lad det falde til bunds og rør rundt.

Drik det om morgenen på fastende hjerte og igen senere på eftermiddagen.

I starten vil man sikkert ikke bryde sig om smagen, men det vænner man sig hurtig til. Jo mere basisk du er jo bedre smager det.

Er man lidt sart, så bland det op i saftevand, mange er også glade for en lille sjat citron i, det tager den bitre smag. Men med tiden vil du opleve at smagen bliver mere naturlig for dig. 

Eftersom Byggræs ab­sorberes direkte gennem slimhinderne i mun­den og i fordøjelseskanalen, er optagelsen ide­el når det tages ca. ½ time før måltidet. I lø­bet af de efterfølgende dage sættes dosis grad­vist op, indtil man kommer til den mængde, der passer en bedst. Mange mennesker finder en teskefuld tre gange daglig passende, andre har brug for mere.

Hvis du tager for meget, vil din afføring bliver grøn. Dette er ikke skadeligt, det betyder bare, at din krop ikke kan fordøje alle de grønne byg du giver den. Som din krop bliver sundere, vil du være i stand til at tage mere byggræs.

Byggræs absorberes hurtigt i kroppen, først i munden, og er i blodstrøm­men allerede efter 5 minutter. For at øge opta­gelsen kan man lade hver slurk blive i munden i ½-1 minut. Klorofylet i Byggræs har også en glimrende virkning på tænder, gummer og dårlig ånde.

Efter få uger er der bedring, mange føler en opløftning på det blot få dage efter.

Som en almindelig regel er det ikke tilråde­ligt at tage Byggræs for sent om aftenen, fordi de energiskabende egenskaber kan gå ud over den normale søvn.

Byggræs bør ikke indtages hvis man har Cøliaki (tyndtarmssygdom), er gravid eller ammer, da det kan stoppe amningen. Har man allergi, tal med lægen om det, før du begynder på det. 

OPBEVARING; må ikke udsættes for sollys, opbevar det evt i en tilsluttet dåse elign. og køligt. 

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi 1552 kJ/371kcal

Protein 29,25 g

Kulhydrat 54 g

Heraf sukkerarter 3,3 g

Fedt 3,2 g

Heraf mættede fedtsyrer 0 g

Kostfibre 28 g

Natrium 50 mg

Klorofyl 607 mg

Vitamin A (betacaroten) 

Vitamin B6 1,11 mg  

Vitamin B12 1,43 mcg  

Folsyre 1400 mcg  

Niacin (vitB3) 7,5 mg 

Biotin (vitB7) 114,28 mcg 

Vitamin C 455 mg  

Vitamin E 10,25 mg  

Vitamin K 999.95 mcg  

Calcium 420 mg  

Phosphor 630 mg  

Magnesium 110 mg  

Jern 25 mg 

Kobber 0,33 mg  

Mangan 5 mg  

Kalium 3700 mg  

  

Anja`s erfaringer med Byggræs.

Jeg har i flere år haft mange ledsmerter pga. leddegigt, desuden hudproblemer og migræneanfald.Min leddegigt var så slem at jeg fik ordineret en slags kemo medicin (Methotrexat). Det blev en øjenåbner for mig, jeg begyndte at undersøge nettet for alternative måder.

Det jeg fandt frem til var, at langt de fleste at den slags sygdomme incl. celleforandringer i kroppen, kommer af en forkert syre/base balance. Jeg lagde min kost om til at være ca. 2/3 basisk. Det gav virkelig pote, efter 3 mdr. var mine leddegigt symptomer næsten væk, det samme med migrænen og hudproblemerne. Samtidig stødte jeg på Byggræsset, som jo er ekstremt basedannende i kroppen. Det har gjort underværker. Når jeg tager det kan jeg langt bedre tåle engang imellem at afvige fra min meget sunde kost, uden at jeg betaler prisen med ledsmerter. Jeg har det altid med på ferie, så er jeg ikke helt bombet tilbage og skal bygges op fra grunden igen når jeg kommer hjem. Mine psm symptomer er forsvundet, det er noget jeg hører fra mange der tager byggræs. Jeg kan ikke anbefale det nok, giver et generelt bedre velbefindende og meget mere energi.

Hilsen Anja

 

Han er helt vanvittig..haha